RESTAURANGMÖBLER

Att inreda din restaurang och köket

Om man har en egen restaurang, eller om man ska starta en sådan kan det vara klokt att fundera lite över inredningen. Är det så att man tagit över en restaurang som fungera kan det även då vara klokt att göra om lite då och då. På så sätt håller sig restaurangen eller baren fräsch och välkomnande för alla gäster.

RESTAURANGMÖBLER – ALLTID EN NY IDÉ FRÅN Jacob s möbelverkstad

Restaurangmöbler, restauranginredning av högsta kvalité till lägsta möjliga priser.
Alla vill att gästerna ska känna sig välkomna och att atmosfären ska vara på topp. Detta skapas genom att välja bra restaurangmöbler där de kan sitta och äta i komfort, men även vilka färger och textiler man väljer runt omkring. Restaurangmöbler som vi erbjuder er är maximal flexibilitet vad gäller restaurangs krav och önskemål så som pris, mått, kvalitet och design. Med våra restaurangmöbler så kommer det bli mycket enkelt för er att skapa era lokal efter eget tycke och smak.

Det är viktigt att välja de rätta restaurangmöblerna, gästerna måste sitta skönt för att kunna njuta av sin måltid. Samtidigt ska det finnas tillräckligt med plats att röra sig- det är många personer som kommer och går i en restaurang. Jacob s möbelverkstad bygger ett stort av olika möbler, i flera färger och modeller. Vi satsar på kvalitet och funktionalitet- den allra bästa kombinationen i vårt tycke.
Mycket beror naturligtvis på vilken sorts restaurang eller matställe man driver, för inredningen är en viktig del av atmosfären. Vissa restauranger koncentrerar sig mest på luncher, medan andra har en lite lyxigare middagsmeny att erbjuda. Sedan finns det snabbmatsställen och andra typer av serveringar. Alla har sin egen målgrupp och utbud, vilket också reflekteras i inredningen.
Här kommer du helt klart att hitta något som passar perfekt.
När man planerar och inreder sin restaurang finns det många faktorer som ska passa ihop. Klientel, utbud, läge, lokalens storlek, och så vidare. Därför finns det även restaurangmöbler i flera olika utföranden- större eller mindre bord, stolar med eller utan armstöd, soffor och fåtöljer som är både sköna och lätta att hålla rena. Allt detta, och mer därtill, finns hos oss, det är bara att välja det som kommer att fungera för just din restaurang. Vi bygger restaurangsoffor, restaurangstolar och restaurangbord, men också lite mer lyxiga stoppade möbler för långa, gemytliga måltider.
Hur man möblerar har mycket att säga om stämningen i lokalen, placeringen av bord och stolar är viktig. Det ska finnas plats för både servitörer och gäster att passera utan att trängas, men samtidigt så vill man ju kunna få in så många som möjligt.